Välkommen till DolfeGlasDesign

Rubrik

Smycke ca 3x3 cm

Välkommen, så roligt att du har hittat till min hemsida. Jag heter Inger Dolfe, bor i Skövde, där jag också har en liten glasverkstad. Där arbetar jag med fönsterglas och Bullseyeglas (färgat glas) med en metod som kallas glasfusing. Då smälts plant glas samman under hög temperatur i en speciell glasugn. Därefter formas glaset i en form, s.k. slumping i en något lägre temperatur. Jag gör bl.a. fat, skålar, ljusstakar, lampor, fönsterdekorationer och smycken. Till halssmyckena gör jag även band av gummi eller läder i olika längder. Hemsidan är under uppbyggnad så här vill jag visa några exempel på sådant jag tillverkat.

Är du intresserad av att fråga, titta, köpa eller kanske gå en kurs och pröva på att göra något själv så får du gärna kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter:  Tel.nr: 0708 619538.      E-post: ingerdolfe@hotmail.com 

Planering inför 2020:

Tanken var att jag skulle finnas på Falkängens Hantverksby i Hällekis även detta år. Som ni alla vet har coronaviruset vänt upp och ner på det mesta i samhället och så också på Falkängen. Vi på kollektivet Smultronstället har beslutat att inte öppna som vanligt 2020 05 01. Vi har inte heller bestämt något öppningsdatum utan avvaktar utvecklingen och följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger.

Är någon intresserad av att komma till min lilla verkstad för att titta på det som finns, så är ni hjärtligt välkomna. Det går att ordna under säkra former med enskilda visningar och besök. Eftersom jag inte är i verkstaden på fasta tider så måste ni ringa först och så planerar vi besöket tillsammans på bästa sätt. Välkomna! Så hoppas jag att vi snart ses på Falkängen eller någon annan mässa så småningom.

Fat 35 cmx 35 cm